Vores klinikker

Besøg vores to klinikker i Odense S og Ejby

Vores to klinikker i Odense S og Ejby får til dagligt besøg fra mange forskellige byer på Fyn. Vores patienter kommer gerne inden for en 30 kilometers radius af de to klinikker. Dvs. alt lige fra Otterup til Faaborg og fra Nørre Aaby til Assens og Ringe.

Uanset om du besøger klinikken i Ejby eller Odense S, kan du være sikker på at modtage en god behandling, som følger vores værdier. 

En af vores kerneværdier er, at patienten altid er med ind over beslutningerne. I fællesskab finder vi en løsning, som vi som tandlæger kan stå inde for rent fagligt, og som patienten er enig i i forhold til prisen og det endelige resultat.

En anden værdi er, at vores behandlinger altid skal udføres så smertefrit som overhovedet muligt. Derfor har vi brugt meget tid på at dygtiggøre os i at lave bedøvelser.

Tandklinik Fabian i Odense S

Lige i krydset mellem Svendborgvej og Hjallelsegade ligger Tandklinik Fabian – Odense (med indkørsel på Svendborgvej). Klinikken har egen parkeringsplads. Hvis du er på gåben er det kun 600 meter fra Hjallese Station og 100 meter fra Hestehaven.

Det er en stor klinik med tre behandlingsrum, hvor vores søde og smilende personale arbejder på fuldt tryk for at give vores patienter en god oplevelse. Derfor kan du også forvente en hyggelig stemning, når du kommer ind på klinikken. Venteværelset er placeret i en førhenværende udestue med pæn udsigt til vores have. Her skal du selvfølgelig ikke vente længe, men mens du venter kan du læse lidt om vores personale, opdateringer på klinikken og få dagens nyheder via vores informationsskærm. 

Tandklinik Fabian i Ejby

Når man kører på Banebroen i Ejby, kan man til den ene side se Tandklinik Fabian i Ejby og til den anden side se Rema 1000. Vi er placeret kun 250 meter fra Ejby station, hvis du er på gåben.

Også her finder du en stor klinik med 3 behandlingsrum. Klinikken er lyst og moderne indrettet. I venteværelset har vi kunst på væggene, men vi har også en informationsskærm, hvor du kan holde dig opdateret på dagens nyheder, ændringer på klinikken samt blive introduceret til vores personale.