Om vores personale
og klinikker

Leder du efter en erfaren og dygtig tandlæge i Odense eller Ejby, så skal du ikke lede længere. Når du som patient besøger en af tandklinikkerne, sætter vi os med dig og tager en grundig snak om dine ønsker og behov. Herefter vurderer vi dine tænder ved et tandeftersyn, og bagefter beslutter vi, hvordan vi giver dig den bedste behandling.

Vores team

Tibor

Klinikejer og tandlæge

Garthigaa

Tandlæge

Karolina

Tandlæge

Vibeke

Klinikassistent

Ann

Klinikassistent

Jeyanthini

Klinikassistent

Karina

Klinikassistentelev 

Israa

Klinikassistentelev 

Stinna

Klinikassistent

Vores team består af dygtige tandlæger, tandplejere og klinikassistenter. Teamet på klinikkerne i Odense og Ejby har flere års erfaring, og du kan derfor trygt stole på, at du altid får en god behandling.

Du kommer altid med på råd, så du selv er med til at bestemme, hvordan dit forløb og din behandling skal være. Inden behandlingen påbegyndes, drøfter vi også altid økonomien med dig, så der hverken opstår misforståelser eller overraskelser. Sådan sikrer vi dig den bedste behandling af den gode kvalitet, vores patienter kender os for.

Tandklinik Fabian efterlever tandlægeforeningens krav om god behandling

På vores klinikker i Odense og Ejby forsøger vi hele tiden at være opdateret med de nyeste behandlingsmetoder og retningslinjer inden for tandbehandlinger. Disse diplomer er bevis for efterlevelse af tandlægeforeningens krav om dokumenteret efteruddannelse på minimum 25 timer årligt.

Tandlægeforeningens bevis er din garanti for at få en kvalitetsbevidst behandling, når du befinder dig i tandlægestolen hos Tandklinik Fabian. Vi ønsker, at du skal føle dig tryg ved dit besøg hos tandlægen.

videreuddannelse 2020 Tibor