Ny patient

Er det tid til et tandlægeskift?

Søger du efter en ny tandlæge på Fyn? Så er du mere end velkommen hos Tandklinik Fabian – i Odense S eller Ejby!

Vi har åbent for patienttilgang og står klar med åbne arme til at tage imod dig. Første gang tager vi en snak om, hvordan du føler dig mest tryg i tandlægestolen og tilbyder dig den behandling, der passer bedst til dig. Har du tandlægeskræk, vil vi meget gerne vide det. Så kan vi nemlig tage højde for det og gøre vores bedste for, at du får en god oplevelse. 

Vores to tandklinikker i Odense S og Ejby får dagligt besøg af patienter inden for en radius af 30 kilometer af de to klinikker.
Dvs. alt lige fra Otterup til Faaborg og fra Nørre Aaby til Assens og Ringe.

 

Hvordan skifter man tandlæge?

Hvis du ønsker at blive patient hos enten Tandklinik Fabian i Ejby eller i Odense, skal du blot ringe til os eller komme forbi klinikken. Vi aftaler så en tid, hvor du kan møde vores behandlere. Medbring dit sygesikringskort ved besøget, så vi kan oprette dig i vores system. Så nemt og hurtigt kan du skifte tandlæge. 

Dit første besøg

Ved første besøg hos en af vores tandklinikker, beder vi dig medbringe dit sygesikringskort. På den måde kan vi oprette og registrere dig i vores system. Vi sørger for, at din journal bliver overført fra din forhenværende tandlæge. Ved første besøg må du ligeledes gerne medbringe et medicinkort eller fortælle os om det, hvis du tager nogen former for medicin. På den måde kan vi sikre os, at du får den helt rigtige behandling.